SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARINA ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Kadın Meclisi ve Çocuk Meclisi üyeleri MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek birlikte vakit geçirme fırsatı buldular. 
MİAD Sevgi Evlerinde düzenlenen programa Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Kardelen Özdemir, Kadın Meclisi ve Çocuk Meclisi üyeleri katıldılar ve orada bulunan çocuklar için gözleme yaptılar.
Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, “Bir Demet Sevgi” adı altında kadın meclisi olarak düzenli aralıklarla Sevgi Evlerine ziyarette bulunduklarını belirterek, çocuklar ile bir arada olmaktan ve onlarla birlikte vakit geçirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sevgilerin karşılıklı olduğu takdirde artacağını söyleyen Dirikolu, Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile aralarında güçlü bir sevgi bağının oluştuğunu kaydetti.
Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Kardelen Özdemir ise, buradaki çocuklarla birlikte farklı ve keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklar ile aralarında bir kardeşlik bağının temelini oluşturduklarını ve bunun pekiştirilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam