SİNEVİZYON İLE EĞİTİM

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Çocuklara yaz Kur’an kursları devam ederken, Malatya’da bir camide çocuk ve gençlere sinevizyon ile eğitim veriliyor. 
Malatya merkez Özalper Mahallesi’ndeki Somuncu Baba Camii’nde 250 civarında çocuk ve genç yaz Kur’an kurslarına devam ediyor.
Somuncu Baba Camii din görevlisi Mehmet Çiloğlan, camide çocuk ve gençlere sinevizyon ile eğitim verdiklerini ifade ederek, “Böyle bir eğitim verilmesi çocukların hafızasında daha iyi kalıyor” dedi. Çiloğlan, kurs hakkında özetle şunları söyledi: “Üç aşamada gerçekleştirilecek olan yaz Kur’an kursları çerçevesinde, Kur’an-ı Kerim öğretmenin yanı sıra, din ve ahlak bilgileri de veriyoruz. Namaz kılmayı öğretiyoruz. İlahiler ve dini çizgi filmleri sinevizyonda gösteriyoruz. Peygamberimizin hayatı, ibadet öğretiyoruz. Çocukların hayatında yaşayacakları büyüklerine saygı, küçüklere şefkatte kusur etmemelerini öğretiyoruz. Babasına ve annesine karşı şefkatli olmalarını da söylüyoruz.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam