"SON 2 MAÇIMIZI KAZANIP, ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un forvet oyuncusu Fildişili Kouakou Herve Amani, Reyhanlı Belediyespor'u yenip, hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi. 
Amani, Reyhanlı Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, "Çok zor bir maç olacak. Reyhanlıyla deplasman da karşılaşacağız. Takımımız iyi hazırlanıyor. Zor ama güzel bir karşılaşma olacak. Takım arkadaşlarımızla beraber iyi hazırlandık. İnşallah 3 puanı alıp Şampiyon olacağız. Gollerime devam edeceğim. Reyhanlı Belediyespor'u da yenip, hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.
Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını dile getiren Amani, "Ligde 2 maç kaldı. Önümüzde Reyhanlı Belediyespor karşılaşması var. Bu karşılaşmayı galip tamamlayıp, son haftaya daha moralli girmek istiyoruz. Kalan 2 maçımızı kazanıp, şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam