SOSYAL TESİSTE ANA SINIFI AÇILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’da Taştepe Derneği çok amaçlı sosyal tesisinde 0-6 yaş çocukların eğitim görmesi için ana sınıfı yapıldı. 
Sınıf yapımına Taştepeliler Derneği öncülük ederken, iş adamı Reşat Erdoğan da maddi katkı sundu. 
Taştepeliler Derneği Başkanı Fatma Gürbüz , yaptığı açıklamada, üüüüüüiş adamı Reşat Erdoğan’a teşekkür ederken, yapılan çalışmanın mahalle açısından önemli olduğunu söyledi.
İş adamı Reşat Erdoğan da “Çocuklar bizim geleceğimiz. İnşallah bu hizmetler diğer semtlerimize de örnek olur. Oradaki dernekler, kuruluşlarda böyle bir çalışma yaparlar. Ben şahsım ve ailem olarak bu tür çalışmaların tamamının yanında oluruz. Elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.
Reşat Erdoğan ayrıca 5 Eylül’de yapacağı sünnet şöleniyle ilgili de konuştu. Erdoğan, “Bizim yapmış olduğumuz sünnetlerin, sünnet şölenin de diğer hizmetlerinde hiçbir sivil toplum kuruluşuyla ve hiçbir siyasi partiyle alakası yoktur. Bunu sadece aile bireyleri, rahmetlik annemin babamın birikimleriyle oluşturduğumuz fonda bu hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Tamamen Allah rızası için yapılıyor. Herhangi bir siyasi ve STK kuruluş adına yapıldığına yönelik yakıştırmalar oluyorsa doğru değil. Hiçbir sivil toplum kuruluşuyla ve hiçbir siyasi partiyle alakası yoktur. Hiçbir zamanda olmayacak” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam