“SÖYLEDİĞİM HERŞEYİ YAPACAĞIM”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, “Siyasiler gittikleri her yerde yatırım yaptık diyorlar bende soruyorum nerede ne yatırım yaptıysanız gelin gösterin. Kaldırım yapmak bir yatırım değil” dedi. 
MHP Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları programına Tandoğan’da devam etti. Mahalle toplantısında Tandoğan Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Kıtlık, “Siyasiler gittikleri her yerde yatırım yaptık diyorlar bende soruyorum nerede ne yatırım yaptıysanız gelin gösterin. Kaldırım yapmak bir yatırım değil” şeklinde konuştu.
Kıtlık, kayısının kar getiren bir ürün olmasına rağmen neden yerlerde süründüğüne bir anlam veremediğini belirterek, “Kaysının her şeyi para ama ne hikmetse üreticiler ağaçlarını sökmeye başladı. Kayısıyla ilgili projelerimiz var öncelikle kayısıyla ilgili bir entegre tesis kuracağız. Kayısıyı sınıflandıracağız ve değer kazanmasını sağlayacağız” dedi.Projelerinin arasında sağlık konularının da olduğunu kaydeden Kıtlık, “Hem güneye hem kuzeye hastane kuracağız. Ben söylediğim her şey yapacağım, buna inanın ve bana oyunuzu verin” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam