SP’NİN MALATYA’DA İKİ MERKEZ İLÇE ADAYI YAKINDA AÇIKLANACAK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Saadet Partisi, Malatya merkez ilçe belediye başkan adaylarının büyük oranda belli olduğu, adayların isimlerinin yakın zamanda açıklanacağı belirtildi.
SP Malatya İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada; merkez ilçe Yeşilyurt için Mimar Yaşar Köksal, merkez ilçe Battalgazi için de Doktor Ali Yalçın konusunda mutabakata vardıklarını, açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi.
Mimar Yaşar Köksal, AK Parti’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olmuş, gösterilmemişti. Köksal, daha önceki seçimde de AK Parti’den aday adayı olmuştu. Köksal, Saadet Partisi’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Münir Erkal’ın belediye başkanlığı döneminde başkan yardımcılığı ve imar müdürlüğü yapmıştı.
Doktor Ali Yalçın ise Malatya Tabip Odası Başkanlığı’nı yürütüyor. Yalçın, Kızılay Derneği Malatya Şube Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • hakan baran (10 yıl önce)
    Yeşilyurt için en iyi adayın yasar köksalın olacagını düsünüyorm bir ak partili olarak çünkü yeşilyurtta ak parti adayının miletvekilleri tarafından getirldiğini düşünüyorm...
    0
    0
    Yanıtla
Reklam