SPOR ŞENLİKLERİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya İnönü Üniversitesinde gerçekleştirilen 13’üncü Spor Şenlikleri kapsamında futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrenci ve personele düzenlenen bir törenle ödülleri verildi. 
Fakülte ve Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen spor şenlikleri ile ilgili bilgi veren Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Salih Coşar, 2013-2014 akademik yılının Nisan ve Mayıs aylarında düzenlenen spor şenliklerinin barış ve huzur içerisinde coşkuyla yapıldığını söyledi.
Toplam 987 sporcunun mücadele verdiği spor şenliğinde; öğrencilerde futbolda Mühendislik Fakültesi, basketbolda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, voleybolda bayan takımı Malatya Sağlık Yüksekokulu, erkek takımı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, masa tenisinde Eğitim Fakültesi birinci olurken, personelde ise futbolda Turgut Özal Tıp Merkezi, voleybolda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı birinciliği elde etti.
Dereceye giren takım ve sporculara ödüllerinin verilmesi ve çekilen toplu fotoğrafla tören sona erdi.
İnönü Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ödül törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Sağlık Hizmetleri MYO Müdiresi Doç. Dr. Emine Şamdancı, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam