SULTANSUYU TİGEM’DE ÇALIŞANLAR VE EMEKLİLER İFTARDA BULUŞTU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü (TİGEM) tarafından, işletme çalışanları ile işletmeden emekli olanlara iftar verildi. 
İşletme binasında düzenlenen iftar yemeğinde bu güne kadar işletmede çalışıp emekli olan işçi ve memurlar ile halen işletmede çalışan personeller iftar yemeğinde bir araya geldi.
İftar yemeğinde konuşan İşletme Müdürü Murat Durmaz, "Bu işletme hepimizin. Sizlerden de böyle bir gayretli çalışmayı gözlüyorum. Bu nedenle hepinizi kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Emekli işçiler adına konuşan Tarım-İş Sendikası Eski Şube Başkanı Mustafa Katı ise, Sultansuyu Tarım İşletmesine düzenlediği iftar programından dolayı teşekkür ederek, "Bu işletmeye emeği geçene herkesi tebrik ediyorum. Bizler bu işletmede çalışırken atalarımızın 'eti senin kemiği benim' sözünü hep aklımızda tuttuk. Bu sözü kendimize şiar edindik. Şuanda da görüyoruz ki çok başarılı bir işletme müdürü ve güzel bir ekibi var. Buradan her geçişte işletmedeki bu olumlu değişikliği görünce içimiz ferahlıyor. Emeği geçenlere dua ediyoruz " ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam