SÜRÜCÜ SIKIŞTIĞI YERDEN KURTARILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya'da kontrolden çıkan bir otomobil, önce bariyerlere çarptı sonrada takla attı. Ters dönen otomobilin sürücüsü, sıkıştığı yerden uzun uğraşlar sonucu çıkartıldı.

Kaza, Havaalanı yolu üzerinde meydana geldi. A.S. yönetimindeki 44 HA 088 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

İlk önce bariyerlere çarpan otomobil, takla atarak 100 metre sürüklendi. Otomobilin sürücüsü A.S. kaza sonrası otomobilin içerisinde sıkıştı. AFAD ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, otomobil içerisinde sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarmak için yoğun bir çaba harcarken, 112 sağlık görevlileri ise yaralıya ilk müdahaleyi yaptı.

Ekiplerin hummalı çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü, ambulans tarafından Malatya Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam