SÜRÜCÜLERE KURALLARI UYARICI OTO KOKUSU DAĞITILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Toplum Destekli Polisler tarafından Trafik Haftası dolayısıyla belediye eski binası önü, minibüs, otobüs ve taksi duraklarında “Hazinemiz Ailemizi Kaybetmemek İçin Trafik Kurallarına Dikkat Ediniz” uyarısının yer aldığı oto kokuları dağıtıldı. 
Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Kardelen Özdemir, ailenin önemine vurgu yapmak amacı ile başlatılan “Hazinemiz Ailemiz” projesi sayesinde unutulan aile ve aile değerlerini tekrar hatırlamış olduklarını söyledi.
Özdemir, trafik haftası dolayısıyla sürücülere trafikte ailelerini düşünerek hız yapmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda farkındalık uyandırmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti. Ülkemizde her gün onlarca kişinin trafik kazalarından dolayı öldüğünü, trafik kazalarının birçok nedeni olduğunu söyleyen Özdemir, yapılan araştırmalara göre en çok dikkatsizlik, aşırı hız, trafik kurallarına uymamaktan kaynaklı ölümlü kazaların olduğunu ifade etti.
Çocuk Meclisi üyeleri ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Polis Memurları tarafından dağıtılan oto kokuları sürücüler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Otomobil ve minibüs şoförleri ise yapılan uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek Kent Konseyi Genel Sekreterliği'ne teşekkür ettiler.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam