SUYU ÇİZEREK ANLATIP, SINIFI TEMİZ TUTARAK ÖDÜL KAZANDILAR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

TED Malatya Koleji bünyesinde öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödül verildi.
TED Malatya Koleji Müdürü Nurettin Akarsu, “Sosyal Bilgiler ve Görsel Sanatlar Dersleri işbirliği ile düzenlediğimiz ‘Su’ konulu afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. 22 Mart Dünya Su Günü nedeni ile konunun öneminin genç nesillere benimsetilmesini ve bilgi düzeyini arttırılmasını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz afiş yarışmasına öğrencilerimizin ilgisi büyüktü. Özgün çalışmalarıyla Tunahan Sağer,Ecenaz Kızılkaya, Bora Kahraman isimli öğrencilerimiz ilk üçe girerek ödüle layık görüldü. Dereceye giren öğrencilerimizi duyarlılıklarından dolayı tebrik ederiz” ifadelerini kullandı.
‘Okul Bizim Yuvamız Onu Temiz Tutmalıyız’ kapsamında okulun bu haftaki temiz sınıfının ise 2-A sınıfı olduğunu belirten Akarsu, “Minik Kolejliler ‘Okul Bizim Yuvamız Onu Temiz Tutmalıyız’ dediler ve temizliği sadece kişisel temizlik olarak algılamayıp sınıf temizliği ve okul temizliğine de gerekli hassasiyeti gösterip yaşadıkları çevrenin temiz olması gerektiği farkındalığını kazandılar. Bu haftanın mis gibi temiz sınıfı ise 2-A sınıfı oldu. Minik kolejlilerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam