"TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, ligin 8. haftasında deplasmanda Elazığ Yolspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 
Ligin 7. haftasında sahasında Adıyaman İl Özel İdarespor'u 3-1 yenerek, moral kazanan Malatya Yeşilyurtspor, ligin 8. haftasında Elazığ Yolspor'a konuk olacak. İyi gidişi sürdürmek isteyen Malatya Yeşilyurtspor, Yeşiltepe 2 bolu sahada hazırlıklara başladı.
Teknik sorumlu Cihangir Serkan Meriç yönetimindeki antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman çift kale maçla sona erdi.
DURAK: "BİR ÇIKIŞ YAKALADIK"
Malatya Yeşilyurtspor'un orta saha oyuncusu Raif Durak, Adıyaman İl Özel İdarespor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti.
Durak, kazanmaları gereken bir maçtan galip ayrıldıklarını ifade ederek, "Neredeyse ligin dibine demir atmıştık. Bu nedenle Adıyaman İl Özel İdarespor maçını kazanmak istiyorduk. Kazanmamız gereken bir maçtan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Artık bundan sonraki süreçte çıkışa geçmek istiyoruz. Takım olma yolunda ilerliyoruz. İnşallah daha iyi olacak" dedi.
Genç bir ekip olduklarını dile getiren Raif, "Takım genç oyunculardan kurulu. Birkaç tecrübeli isim kadroda yer alıyor. Tecrübeli isimler, genç arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyor. Bu anlamda takımda çok iyi bir ortam var. Bu sahaya da yansıyor. Ben daha iyi olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Raif, ligin 8. haftasında Elazığ Yolspor deplasmanına gideceklerini belirterek, "Elazığ Yolspor maçına derbi olarak bakılıyor. Ama bizim için her maç derbi niteliği taşıyor. Çünkü lige kötü bir başlangıç yapmıştık. Bunu telafi etmemiz gerekiyor. İyi bir çıkış yakaladık ve iyi gidişi Elazığ Yolspor maçıyla devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam