“TARAFSIZ DEĞİL, MAZLUMDAN YANA CUMHURBAŞKANIMIZI SEÇECEĞİZ İNŞALLAH”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Yeşilyut İlçesi Kadın Kolları, yuva çocuklarını iftarda bir araya getirdi. 
Kaburga Sofrası’nda düzenlenen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki yurt ve yuvalarda kalan çocuklar ile AK Partili kadınların yer aldığı iftar programında konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimine de temas etti. Tüfenkçi, “Türkiye’nin lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı için var gücümüzle destekleyeceğiz ve Çankaya’ya çıkaracağız inşallah” diyerek, “Tarafsız değil, mazlumdan yana, milletten yana, ezilmişlerden yana, yoksullardan yana, ötekileştirilmiş insanlardan yana, tarafını belli eden bir cumhurbaşkanı istiyoruz. O da inşallah Recep Tayyip Erdoğan olacaktır” ifadelerini kullandı.
AK Parti Yeşilyut İlçe Başkanı Bayram Taşkın da, yurt çocuklarına iftar vererek, bir gün de olsa bir araya gelmenin önemini anlatırken, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt da, sevgi evlerinde kalan çocuklarla iftar açmanın önemine temas ederek, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıyı kınadıklarını ve son verilmesini istediklerini söyledi.
Ak Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz ise, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki yurt ve yuvalarda kalan çocuklar ile AK Partili kadınları buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, iftar programına emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam