TAŞKIN: "MİLLETVEKİLLİĞİ ATEŞTEN BİR GÖMLEKTİR"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

  AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "Anadolu toplumu artık kandan, gözyaşından ve terörden bunalmıştır" dedi.

  2015 Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, Malatya Baro Başkanı Enver Han'ı ziyaret etti.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Han, “Malatya barosundan siyasete değerli avukat arkadaşlarımızı gönderiyoruz. Mesleğimizin sıkıntılarını mecliste dile getirecek ve çözüm üretecek arkadaşlarımızı göndereceğiz. Bayram bey gerek Malatya sorunlarına gerek ülke sorunlarına duyarlı arkadaşımızdır. Bizler Malatya barosu olarak milletvekilliği sürecinde milletvekili adayı olan tüm meslektaşlarımızı sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

  "ŞAHSİ MESELEMİZ DEĞİL MEMLEKET MESELELERİDİR"

  AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın ise "Malatya barosunda 4 yıl yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım ve bugün ise mesleğimizin sorunlarını istişare etmek için ziyarette bulunduk. Kısmet olurda meclise gidersek meslek hayatında yaşadığımız sorun ve sıkıntılarını en üst perdede dile getireceğiz. Sadece serbest avukatların sorunlarını değil, hukuk fakültelerinin sorunları ve kamuda görev yapan avukatların sorunlarını dile getirip çözüm bulmaya çalışacağız. Malatya'da bir adalet sarayının olmaması ve buradaki hizmetlerin hızlanması için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Bunlar şahsi bir mesele değildir memleket meselesidir” dedi.

  Taşkın, milletvekilliğinin ateşten bir gömlek olduğunu belirterek, “Halk adına, hak adına gayret etmek bizim temel şiarımızdır. Bizler meslek icabı da vekalet ilişkisiyle görev yürütüyoruz, milletvekilliğinde ise bütün toplumun vekaletini alarak bir vekillik görevi icra edeceğiz. Bizlerde Malatya'da avukat arkadaşlarımızın hangi partiden olursa olsun milletvekilliği listelerine girmesini istiyoruz, bu da bizim meslek dayanışmasıdır” şeklinde konuştu.

"KARDEŞLİK OLMAZSA EKONOMİK KALKINMA BİR İŞE YARAMAZ"

  Demokratikleşme yolunda AK Parti'nin başlatmış olduğu büyük hamlelerin devam etmesi için 2015 seçimlerinin büyük önem arz ettiğini dile getiren Taşkın, “Halka vaat ettiğimiz yeni anayasanın toplumun çoktan hak ettiğine inanıyoruz. 2015 yılında mecliste oluşacak aritmetik tabloyla yeni anayasayı halkımızla buluşturacağız. Diğer bir önemli atılım ise çözüm sürecidir. Güven duygusu, birlikte yaşama duygusu ve kardeşlik duygusu olmazsa demokratikleşmede bir işe yaramaz, ekonomik kalkınmada bir işe yaramaz. Hepsinin temeli kardeşlik duygusudur, barış içerisinde memleketi kalkındırma duygusu olacaktır. Bugüne kadar halkımızın partimize göstermiş olduğu güven duygusu 2015 Haziran seçimlerinde yenilenecektir ve Edirne'den Kars'a bütün Anadolu toplumu artık kandan, gözyaşından ve terörden bunalmıştır. Halkımızın, hükümetimizin bu noktadaki hamlelerine ve başlatılan bu projeye güveni tamdır. Hükümetimizin bu kararlılığıyla kardeşlik süreci barış süreci çözüm süreci hedefine ulaşacaktır" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam