TAŞKIN'DAN 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

  AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, AK Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

  Bir dönem AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı görevini yürüten Taşkın, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

  Ziyarette konuşan Taşkın, "Bir aylık bir aradan sonra yuvamıza geldik. Değerli meslektaşım, yeni başkanımız Muhammed Emin Yalçınkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Malumaliniz 1,5 sene Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttük. Muhammed Emin Yalçınkaya da, bizimle birlikte görev yapan çok değerli ve başarılı bir arkadaşımız. 14 Aralık'ta 2014'te yapılan Yeşilyurt ilçe kongresinde bıraktığımız yerden bayrağı devraldı ve inşallah bundan sonra daha ileriye taşıyacaktır. Kendisine ve ekibine güveniyoruz. Gözümüz arkada değil. İnşallah Malatya'ya, Yeşilyurt'a, AK Parti'mize yakışanın en iyisini yapacaklar. Bundan hiç endişemiz yok. Kendisine bir kez daha başarılar diliyorum ve tebrik ediyorum. Rabbim mahcup etmesin, utandırmasın. Bizlerde her platformda yanlarındayız" dedi.

  AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın'a teşekkür etti.

  Yalçınkaya, çıktığı yolda AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın'a başarılar dileyerek, "14 Aralık'ta gerçekleştirdiğimiz ilçe kongresiyle görevi devreden önceki başkanımız, selefim Avukat Bayram Taşkın, teşkilatımızı ve bizleri ziyarete gelmiştir. İlçe teşkilatı olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Girmiş olduğu bu yolda, milletvekilliği aday adaylığı sürecinde, Rabbimden kendisine hayırlı başarılar nasip etmesini diliyoruz" şeklinde konuştu. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam