TECDESPOR KULÜP 2. BAŞKANI HULUSİ AKKOYUN GÖREVİNİ BIRAKTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Tecdespor'da, Kulüp 2. Başkanı Hulusi Akkoyun görevini bıraktığını açıkladı. 
Akkoyun, Tecdespor’un yönetim kurulunda yer alan kişilerin hiçbir zaman bir araya gelmemesi, takım için aktif hizmette bulunmamaları ve Tecdespor taraftarlarının yeterince takımlarını desteklememeleri nedeniyle bu kararı aldığını söyleyen Akkoyun, sorumlu bulunduğu görevlerden istifa ettiğini kaydetti.
Kukla bir yönetici olmak istemediğini kaydeden Akkoyun, "Tecdespor'un bu durumda olmasında katkısı olanlara karşı çıktığım, Tecdespor'un aslında daha iyi bir yere gelecekken yönetimdeki kişilerin kayıtsızlığı nedeniyle gelemediklerini düşündüğüm için bu kararı aldım. Ben ikinci başkan olarak takımım ve futbolcularımız için maddi ve manevi olarak elimden geleni yaptım.Hatta il dışında olmama rağmen takım için Malatya’ya gelerek takımla ilgilendim ama bu ilgiyi diğer yöneticilerden ve taraftarlardan göremediğimden ve kukla bir yönetici olmak istemediğimden dolayı görevimi bıraktım" dedi.
Akkoyun, gençlerin spor yapması ve zararlı alışkanlıklardan uzak durması adına sportif faaliyetlerin içerisinde yer aldığını dile getirerek, şunları söyledi:
"Ben şahsım adına bunu düşünerek bana sunulan başkanlık teklifini kabul etmiştim ama gördüm ki yönetimdeki diğer arkadaşlar belli bir amaca hizmet etmek,sorumluluklarını yerine getirmek için değil de sadece isimlerinin önüne gelecek etiket için yönetim kadrosunun koltuklarını kapmışlar. Tecdespor yönetiminde yer alan kişiler her fırsatta bu takım için elimizden geleni yapacağız demelerine rağmen; üzülerek belirtmeliyim ki hiçbir şey yapmamışlardır. Bu takıma ben sonradan dahil oldum ve durumlarının bu kadar içler acısı olduğunu düşünmemiştim. Tecdespor takımının bir idari binası,tesisi bile yok.Ben bu gençler için her Malatya’ya gelişimde ise sporcuların dillendirdiği şeyler gerçekten inanılmazdı. Haklı olarak para alamadıklarını, yeni forma ve ayakkabıya ihtiyaçları olduğunu söylüyorlardı. Ben elimden geldiğince destek olmaya çalıştım ama takdir edersiniz ki tek bir kişi oyunculara ve maçlardaki maliyetlere yetişemez. Ben bir işadamı olarak Malatya’ya ilerde büyük yatırımlar yapacağım ve buradaki başkanlığımın tek amacı gençlere destek olmaktı. Ama görüyorum ki burada yaşanılan aksaklıklar maalesef benim başarı grafiğimi aşağı çekmektedir. Eğer yönetimdeki kişiler sadece adlarını yazdırmak için bu yönetimde yer almak yerine sorumluluk bilincinde olup üzerilerine düşenleri yapmış olsalardı şuan takımın durumu farklı olurdu. Maalesef düzenli olarak bir araya gelmiyorlar ve bizler yönetimdeki kişiler olarak bu takımın iyi olması başarıdan başarıya koşması ve gençler için daha fazla ne yapabiliriz sorularını düşünmüyorlar. Haliyle bu ilgisizlik başarısızlığı doğuruyor. Ben takımımız için İstanbul’dan sırf gençlerin motive olması için sanatçı arkadaşlarımızı getirirken onlara ihtiyaçları dahilinde maddi destekte bulunmuşken, yerel basına ve oyuncularımıza yemek verip moral gecesi düzenlemişken diğer yöneticilerden maalesef hiçbir adım göremedim. Ben her anlamda İl dışında Malatya’mızın tanıtımını yapabilmek,oyuncu gençlerimizi topluma kazandırabilmek ve onlara güzel bir başarı yolu aralamayı hedeflerken iş çok farklı noktalara geldi ve bu sorumsuzluk benim bu kararı almama neden oldu."

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam