TECDESPOR, PLAY-OFF GRUBUNA İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Tecdespor'un Teknik Sorumlusu Hakan Aydemir, Play-Off Grubu'nda istedikleri sonuçları alıp, bu sezon BAL Ligine çıkmak istediklerini söyledi. 
Geçen sezon baraj maçında Malatya İl Özel İdarespor'a yenilen Tecdespor, bu sezon BAL Ligine çıkmanın hesaplarını yapıyor. Play-Off ilk maçında Çarşamba günü Yeşiltepe Stadı'nda Orduzuspor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Tecdespor Teknik Sorumlusu Hakan Aydemir, Play-Off'a iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, "Play-Off'a en iyi şekilde hazırlandık. İyi bir ekibimiz var. Play-Off ilk maçında Orduzuspor'u yenerek, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Geçen sezon BAL Ligini kıl payı kaçırdıklarını anımsatan Aydemir, "Geçtiğimiz sezon Play-Off grubunu birinci tamamlayıp, baraj maçı oynamaya hak kazanmıştık. Baraj maçında Malatya İl Özel İdarespor'a yenilerek, BAL Ligi hayalimizi bu sezona bıraktık. Bu sezonda Play-Off'u birinci tamamlayarak, BAL Ligine çıkmak istiyoruz" dedi.
Aydemir, Play-Off grubu maçlarında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamasını istediklerini de sözlerine ekledi.
Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Play-Off Grubu'nda Çarşamba günü oynanacak olan maçların programı şöyle: Yeşiltepe Stadı 13.00 Kale Gençlerbirliği-Demirspor, 15.00 Tecdespor-Orduzuspor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam