TİCARET BORSASI’NDAN KESKİN’E ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.
Keskin’in yeniden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilmesinden dolayı gerçekleşen ziyarette konuşan Özbey, “Malatya esnaf odaları seçimleri huzur ve sakin bir şekilde geçirilmiştir. Şevket Keskin başkanımızın da yeniden seçilmesinden dolayı hayırlı olsun demeye geldik. Ülkemizin istikrara ve huzuru ihtiyaç olduğu bir dönemden geçiyoruz. Malatya’daki esnaf odaları seçimleri çok sakin ve huzurlu bir ortamda geçti. Keskin ve arkadaşlarına yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz, hayırlı olsun” dedi.
Ziyaret için Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ve yönetimine teşekkür eden Keskin, “Malatya’daki sivil toplum kuruluşları iyi bir diyalog ve işbirliği içerisinde. Ticaret Borsasına, Ticaret ve sanayi Odamıza bundan dolayı teşekkür ediyorum. Malatya ekonomisini daha da canlanması, Malatya’da huzurun sürmesinin yanında yollardan, barajlara kadar elimizden geldiği kadarıyla sivil toplum kuruluşları olarak katkı sunmaya çalışıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam