TOPLUM DESTEKLİ POLİSLER MİNİK ÖĞRENCİLERLE

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, ana okulu öğrencilerine güven-özgüven” değerlerini anlattı. 
Malatya 91000 Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu Müdürü Hatice Konuk, Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) kapsamında bu ayki değer olan “güven- özgüven” değeriyle ilgili olarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerini okullarına davet ettiklerini anlattı.
Hatice Konuk, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin güven- özgüven konusu ilgili bilgi verdiklerini, bu buluşmanın çocuklara polisi sevdirmek adına da anlamlı bir adım olduğunu belirtti. Konuk, gelen ekibin çocuklara sunum yaptığını, onlara çizgi film izlettiğini, güven- özgüven ile ilgili etkinlikler yaptırdıklarını ve onlarla hoş vakit geçirdiğini, polisin bu gibi etkinliklerinin toplumun tüm kesimleri için faydalı olacağını söyledi. 
Bu etkinliğin çocukları da çok mutlu ettiğini ve onlara çok faydalı olduğunu ifade eden Konuk, öğrencilerin gelişimlerine katkısı olan bu gibi organizasyonları yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam