TÜFENKCİ, “7 HAZİRAN SEÇİMLERİ ORTA DOĞUNUNDA KADERİNİ BELİRLEYECEK”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, “7 Haziranda alınacak sonuçlar Türkiye'nin olduğu gibi Orta Doğu'nun da kaderini belirleyecek” dedi. 
Haziran ayında yapılacak olan genel seçim çalışmalarını sürdüren Tüfenkci, Yeşilyurt AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, "Bülent başkana çıkmış olduğu Milletvekilliği yolunda başarılar diliyorum. Bundan sonra da sonuç ne olursa olsun hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
“DAVAMIZI ANLATMAK KOLAY OLMUYOR”
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci ise, “Önümüzde zorlu bir süreç var. Bir yandan teşkilatlanmada yaşadığımız aksaklıkları gidermeye çalışırken diğer bir yandan ise sandık yönetimlerimizi giderirken bir yandan ise 7 Haziran”da seçimlerine hazırlanmak davamızı anlatmak, mahalle toplantılarını yapmak gitmediğimiz köy veya mahalle kalmamak şartı ile o insanlara ulaşmanın planlarını yapmak çokta kolay olmuyor. Bu nedenle de başta başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.
“AK PARTİ DAHADA GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDA”
Tüfenkci, AK Parti'nin daha güçlü olmak zorunda olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
"25. dönem milletvekili adayı olarak gösterilirsek çalışmalarımızı hep beraber omuz omuza vererek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdüreceğiz. Adaylık kısmet olmazsa beraber yine davamız için koşturacağız. 7 Haziranda alınacak sonuçlar Türkiye”nin olduğu gibi Orta Doğu”nun da kaderini belirleyecek. Orta Doğu da yaşanan gelişmeler ve Avrupa da ki gelişen olaylar AK Parti”nin daha güçlü bir şekilde iktidarda olmasını gerektiriyor. Yakalanan istikrar ve güven hem ekonomik anlamda hem de sosyal anlamda Türkiye”nin geleceği adına ve 2023 hedefleri adına bu başarının yakalanması adına bütün arkadaşlarımız ve bizler sen, ben çekişmesini bir kenara bırakarak bir tuğla gibi bir araya gelerek koşturmamız gerektiğini gösteriyor."

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam