ÜÇ MİNİBÜSÜN KARIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

YOLCU MİNİBÜSÜ, ÖĞRENCİLERİ TAŞIYAN SERVİS MİNİBÜSÜNE ÇARPTI

Malatya’da üç minibüsün karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Yaralıların 2’sinin, öğrencileri taşıyan servis minibüsündeki öğrenciler olduğu belirtildi. 

Edinilen bilgiye göre trafik kazası, merkez Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Yeşilevler mevkii 112 Komuta binasının arka kısmında meydana geldi. İddiaya göre, 44 M 0072 plakalı yolcu minibüsü, 44 S 0341 plakalı turizm ve otelcilik lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsü ile 44 S 0296 plakalı minibüsün karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
Yaralılar E.V. (15), K.Y. (16) isimli öğrenciler ve yolcu minibüsünde bulunan M.Y. (39), 112 ambulanslarıyla devlet hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bu arada, servis minibüsünde bulunan ve kazayı hafif atlatan öğrenciler, sabah hafif yağmur yağmasından dolayı yolun kaygan olmasının kazaya neden olduğunu ifade etti. Bir öğrenci de, yolun kaygan olması nedeniyle gelen minibüsün frene basmasına rağmen, kendi servislerine çarptığını ifade etti.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam