UÇAR SAHADAN TEDİRGİN

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeni Malatyaspor, 1461 Trabzon ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, Ümraniyespor karşılaşmasına moralli çıkmak istiyor.

Ligin 26. haftasında Karadeniz ekibi 1461 Trabzon ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı kırmızılı takım, bay haftasına kadar oynayacağı 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Pazar günü 1461 Trabzon, hafta içi lider Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, 1 Mart'ta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'na konuk olacak. Bay haftasına kadar 3 kritik karşılaşma oynayacak olan sarı kırmızılılar, 3'te 3 yapmak istiyor.

-Sentetik saha düşündürüyor-

Yeni Malatyaspor, grupta istikrarsıs zonuçlar alan 1461 Trabzon ile sentetik sahada karşı karşıya gelecek. Misafir tribün kapatma cezası ile Karadeniz ekibine karşı mücadele edecek olan sarı kırmızılı takımı, mücadelenin sentetik sahada oynanacak olması düşündürüyor.

1461 Trabzon maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Uçar, "Sahanın sentetik olması bizi tedirgin ediyor. Biz çim sahada iyi oynuyoruz. İdmanlarımızı çim sahada yapıyoruz. Sentetik sahada devamlı oynamaya alışan takımın bir avantajı vardır. Bu avantajı da kullanmak isteyen takımlar var. Trabzon’un ikinci takımının neden sentetik çim sahada oynanması irdelenmeli. Avrupa standartlarına uygun deniliyor. Bence bu standart kalkmalı. Bu grupta her takım çim sahada oynamalı. Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonunun bu konularda daha ayrıt edici ve standartlara uygun hale getirmeli. Mevcut standartlara uygun olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam