UÇAR TAKIMDAN MEMNUN

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, Bandırmaspor karşılaşmasında futbolcuların ortaya koydukları performanstan memnun olduğunu ifade etti.

Antalya kampında Bandırmaspor ile hazırlık maçı oynayan sarı kırmızılı takımda, takımın teknik patronu Feyyaz Uçar, futbolcuların performansı ve hazırlık maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Güzel bir maç oldu"

Uçar, Kırmızı Gurubun lideri Bandırmaspor ile güzel bir hazırlık karşılaşması oynadıklarını kaydederek, "Kamp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci yarıya hazırlık kapsamında Bandırmaspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadık. Güzel bir karşılaşma oldu. Özellikle eksiklerimizi görme açısından Bandırmaspor ciddi bir rakipti. Bu ciddi karşılaşmada oyuncularımızın performanslarını görme imkanı bulduk" dedi.

"İyiye gidiyoruz"

Hazırlık karşılaşmasında takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu dile getiren Feyyaz Uçar, "Bandırmaspor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasına bakarsak, iyi olduğumuzu ve iyiye gittiğimizi söyleyebilirim. Tabi fizik kondisyon olarak eksiklerimizi giderdiğimizde çok daha iyi olacağız. Bunun yanında gereksiz ve saçma gol yemeninde önüne geçmeliyiz" diye konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, takım olarak iyi yolda olduklarını belirterek, şunları söyledi: "Futbolcularımızın hırs ve istekleri bizi oldukça memnun etti. Takım olarak iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Hazırlık maçında da futbolcularımız iyi mücadele ettiler."

"Takviye olacak"

Takıma takviye yapacaklarını kaydeden Uçar, "Takıma 1-2 takviye düşünüyoruz. Çok futbolcu değil, ihtiyacımız olduğu kadar futbolcu alacağız. Yani transfer yapmış olmak için transfer yapmanın bir anlamı yok. 1-2 eksiğimiz var, bununla ilgili de görüşmelerimiz sürüyor. en fazla 2 ya da oyuncu alıp, transferi noktalamayı planlıyoruz. Yönetimle de konuyla ilgili bir görüşme yaptık. Transfer çalışmalarını kısa sürede tamamlamak istiyoruz" dedi.

Uçar,ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, "Kamp bitene kadar takımı hazır hale getireceğiz. Yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci yarıda iyi bir Yeni Malatyaspor izlettireceğiz" diye konuştu./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam