ÜCRETSİZ KPSS KURSU VERİLECEK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’da İİBF’liler için ücretsiz KPSS A Kursu verilecek 
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezun ve Öğrencileri (İİBF’liler) Derneği Genel Başkanı Murat Karaca, yaptığı basın açıklamasında, derneğin kaymakam, müfettiş ve uzman yetişmesi için çalışmalar yaptığını ve bu faaliyetlerden en önemlisinin dernek tarafından koordine edilen eğitimler olduğunu söyledi.
Derneğin, alanında uzman öğretmenlerden oluşan bir ekip ile anlaşma yaptığını vurgulayan Karaca, bu eğitimden yararlanmak isteyen tüm İİBF'li gençlere, kamu yönetimi, iktisat, işletme, maliye, uluslararası ilişkiler, ÇEKO ve ekonometri bölümlerinden mezun olanlara veya öğrenciliği devam edenlere özel bir eğitim kurumunda burslu KPSS A eğitimi verileceğini belirtti.
KPSS A iktisat, maliye, muhasebe, hukuk, İngilizce, vatandaşlık, matematik, tarih ve kamuda mülakat tekniklerine ilişkin düzenlenecek olan eğitimden burslu yararlanmak isteyenlerin başvurularını 12 Ekim 2014 tarihine kadar http://www.iibflilerdernegi.org sitesindeki online başvuru formunu doldurularak yapabileceklerini söyleyen Karaca, başvuruların Dernek Yönetim Kurulu tarafından değerlendirileceğini ifade etti.
Değerlendirme sonrası başarılı görülen adayların burslu eğitim görmeye hak kazanacağını ve eğitimlerin 18 Ekim 2014 tarihinde başlayacağını belirten Murat Karaca, programın iki farklı grup halinde uygulanacağını ve adayların hafta sonu sabah saat 09: 00 ile 14: 00 ve hafta içi akşam 18: 00-20:30 saatleri gruplarından dilediğini seçebileceğini belirtti.
İİBF'liler Derneği'nin sitesinden http://www.iibflilerdernegi.org ücretsiz KPSS A kursuna ilişkin detayların öğrenilebileceği kaydedildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam