ULUAYAK, BAŞKAN AHMET ÇAKIR’I ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Nuri Uluayak, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan İl Emniyet Müdürü Uluayak, Malatya’ya yeni atanması dolayısıyla bazı ziyaretler gerçekleştirdiğini belirterek, Malatya’yı hem iklim hem de şehir olarak çok güzel bulduğunu söyledi.
Uluayak, “Belediye Başkanımız ve kurum müdürlerimizin destekleriyle Malatya’da güzel hizmetler yapmaya çalışacağız. Bu dönemde sağlıklı, güvenli huzurlu bir ortam tesis etmek istiyoruz. Malatya’da Belediye Başkanımızın çalışmalarını takdirle izledik ve gördük. Emniyete olan desteklerini duyduk. Bu desteklerini bundan sonra da bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak’a yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Çakır, “Malatya çok güzel bir şehir. Türkiye’nin en güzide illerinden bir tanesi. Malatya’nın, büyükşehirle birlikte bundan sonra gelişmesi ve kalkınması daha hızlı olacak. Şehirlerin huzuru her şeyden daha önemli. Bugüne kadar emniyetimizle her aşamada güzel çalışmalar yaptık. Bundan sonra da dayanışma içerisinde hizmet edeceğiz. Malatya’da güzel hizmetler yapmanızı dilerim” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam