UNİ-TUR ORGANİZASYONUN ANKETİ SONUCU “BİZE HER YER MALATYA” 2014 YILININ EN İYİ PROGRAMI SEÇİLDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ve ilçelerinde yapılan anket sonucu yılın en iyi programı Bize Her Yer Malatya seçildi. Üni – Tur Organizasyon’un gerçekleştirdiği anket sonucu yayın hayatına Er Tv ekranlarında devam edecek olan program verilen plaketle taçlandırıldı.

Perfore

Malatya’nın en çok izlenen ve beğenilen programı Ali Karadeniz’in yapımcılığını üstlendiği “Bize Her Yer Malatya” programı oldu.

Üni – Tur Organizasyon’un çeşitli kategorilerde yaptığı anket sonucu en çok izlenen televizyon programı seçilen “Bize Her Yer Malatya” verilen plaketle taçlandırıldı.

Malatya merkez ve tüm ilçelerde yapılan anket sonucu en çok izlenen ve yayın hayatına Er Tv ekranlarında devam edecek olan program 2014 yılının en ses getiren programı oldu.

Üni – Tur Organizasyon yönetim kurulu başkanı Ömür Karataş, 2014 yılında yapılan araştırmalarda Malatya’yı en çok tanıtan programı söyler misiniz dediğimizde, çok yüksek oranda “Ali Karadeniz’le Bize Her Yer Malatya” çıkmıştır diyerek Ali Karadeniz’e ödülünü takdim etti.

Bu ödüle layık görülmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Er Tv program yapımcısı Ali Karadeniz ise, “Soru Malatya’yı en çok tanıtan programsa ve karşılığında Bize Her Yer Malatya diyorlarsa ben bu ödülü Malatyalılar adına alırım. Bu teveccühü gösteren herkese sonsuz teşekkürler sunarım” dedi.

Ödül takdiminde bu tür organizasyonlara daha da büyüyerek devam edileceği belirtilirken Bize Her Yer Malatya programının çok yakında uydu üzerinden yayın yapacak olan Er Tv ekranlarında yayınlanacağı kaydedildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam