ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ 'EMNİYET KEMERİ UYGULAMASI' YAPTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, Trafik Polisleri ile birlikte 'Emniyet Kemeri Uygulaması' yaptı. 
Üniversite öğrencileri, 'Topluma Hizmet Dersi' kapsamında, Trafik Haftası nedeniyle Trafik Polisleri ile birlikte 'Emniyet Kemeri Uygulaması' yaparak, sürücülere kayısı ve şeker ikram etti.
Çöşnük Kavşağı'nda gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feridun Merter, 'Topluma Hizmet Dersi' kapsamında çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını ifade ederek, "Ders kapsamında okul boyuma, cami temizleme ve okullara kitap gönderme etkinlikleri düzenliyoruz. Bu etkinliklere bir yenisini daha ekledik. Sürücülerimizi emniyet kemeri takmaları için Trafik Polisleri ile iş birliği içerisinde 'Emniyet Kemeri Uygulaması' yaptık. Bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz devam edecek" dedi.
Üniversite öğrencileri ise, sürücülere broşür dağıtarak, trafikte emniyet kemerlerini takmalarını istediklerini söylediler.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam