ÜNİVERSİTELER ARASI FUTSAL SÜPER FİNALE YÜKSELME MAÇLARI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya İnönü Üniversitesi Futsal Erkek Takımı, İzmir'de yapılacak olan Üniversiteler Arası Futsal Süper Finale yükselme maçları hazırlıklarını tamamladı. 
Malatya İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Salon Futbol Grup Birinciliği Müsabakaları'nda erkeklerde birinci olan İnönü Üniversitesi Futsal Erkek Takımı, 19-23 Nisan tarihlerinde İzmir Ege Üniversitesi'nde yapılacak olan Futsal Süper Finale yükselme maçlarında mücadele edecek.
İnönü Üniversitesi Futsal Erkek Takım Antrenörü Murat Kayapınar, grup müsabakalarında iyi bir performans sergilediklerini ifade ederek, Futsal Süper Finale yükselme maçlarında da iyi bir performans ortaya koyup, Süper Finale kalmak istediklerini kaydetti.
Kayapınar, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Grup maçlarını birinci tamamladık. Sporcularımızda grup birinciliğinden dolayı bir rehavet oluşmuştu. Ama bu rehaveti ortadan kaldırdık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Süper Finale yükselme maçlarında da iyi bir performans ortaya koyup, Süper Finale kalmak istiyoruz" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam