ÜNİVERSİTELİ GENÇ OTOMOBİLİ BIRAKIP KAÇINCA POLİS EKİPLERİ ALARMA GEÇTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’da şüphe üzerine durdurulan otomobilde bulunan üniversiteli genç otomobili bırakıp kaçınca polis ekipleri alarma geçti. 
Olay, gece saat 01.30 sularında merkez Niyazi Mısrı Caddesi üzerinde meydana geldi. Devriye gezen sivil polis ekipleri, cadde üzerinde sürekli seyir halinde olan 34 KD 0281 plakalı otomobili durdurdu. Otomobilin sürücüsü M.D., otomobili durdurup, kaçtı. Polis ekiplerinin anonsu üzerine yakın çevredeki ekipler Niyazi Mısrı ve Bakırcılar Çarşısı bölgesinde kaçan genci yakalamak için alarma geçti.
Otomobil sürücüsü M.D., Kasap Pazarı civarında polis ekiplerince yakalandı.
Ehliyetsiz olduğu belirlenen üniversite öğrencisi M.D.’nin yanında bulunan bir başka arkadaşından direksiyon eğitimi aldığını belirttiği ve korktuğu için kaçtığını söylediği öğrenildi. Gencin kullandığı otomobilin ise kiralık olduğu kaydedilirken, otomobil trafik polislerinin yaptığı incelemede bazı eksikliklerden dolayı trafikten men edilerek otoparka çekildi.
İfadesi alınan M.D., daha sonra serbest bırakıldı.
Başlatılan soruşturma sürüyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam