VAKIFLAR HAFTASI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Vakıflar Malatya Bölge Müdürü Halil Taşkesen, beraberinde Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, bazı vakıf başkanları ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen, Vakıflar Haftası nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, Vakıflar Haftası’nı “Vakıf ve İktisat” adı altında kutladıklarını söyledi.
Vakıfların kuruluş amacının insan odaklı hizmet olduğunu belirten Müdür Taşkesen, “Vakıflar fakir, fukara ve yardıma muhtaç insanların daima yanındadır. Bu sosyal çalışmanın yanında tarihi eserlerin bakımını ve restorasyonunu üstlenerek tarihi eserlerimizi turizme ve insanlığa kazandırıyor” dedi.
Vakıfların Türkiye’de önemli misyonlar ve görevler üstlendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, özellikle son yıllarda vakıfların ortaya koyduğu çalışmaların memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.
Türkiye’de vakıfların yaptıkları hizmetlere insanların büyük saygı gösterdiğini vurgulayan Başkan Çakır, “Vakıflar, özellikle tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarılmasında çok önemli roller oynadılar. Geleceğimiz adına önemli olan bu tarihi eserlerin ortaya çıkarılması ekonomimize de önemli katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam