VALİ ŞAHİN’DEN SINAV UYARISI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Vali Vasip Şahin, vatandaşların 23 Mart Pazar günü her türlü gürültü kirliliğine ve sınava giren öğrencilerin dikkatlerinin dağılmasına yol açacak davranışlarda bulunmamaları uyarısında bulundu. 
Yazılı bir açıklama yapan Vali Vasip Şahin, “Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 23 Mart 2014 Pazar günü tüm Türkiye’de ve ilimizde de yapılacaktır. Sınavın huzur ve güven içerisinde geçmesi için kamu kurum ve kuruluşlarınca her türlü tedbir alınmıştır. Halkımızın sınav süresince sınavların yapıldığı okullara yakın konutlarda, ticari iş yerlerinde, kahvehane, düğün salonu gibi toplantı salonlarında ve araçlarıyla seyir halindeyken cadde ve sokaklarda yüksek sesle müzik yayınları başta olmak üzere her türlü gürültü kirliliğine ve sınava giren öğrencilerin dikkatlerinin dağılmasına yol açacak davranışlarda bulunmamaları önem arz etmektedir. Bu vesileyle 2014 yılı Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam