VERGİ DAİRESİ BAŞKANI YUNUS POYRAZ’DAN ESOB’A ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin’e iadei ziyarette bulundu.
ESOB yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette konuşan ESOB Başkanı Şevket Keskin, bu yıl kayısının zirai don edeniyle olmadığını ve Çin mallarından dolayı esnafın sıkıntıda olduğunu belirterek, “Bu sıkıntıları vergi dairesinin de göz önüne alıp, kanunda belirtildiği gibi, esnaf ve sanatkarın kazandığı kadar vergi ödemesini arzuluyoruz” diyerek, Çin mallarının zararını anlattı.
Zehirli ayakkabı ve saat konusuna temas eden Keskin, “Devlet yetkililerinin bunu dillendirmesi esnafa da tüketiciye de büyük sıkıntı vermiştir. Devletin yetkilileri böyle yapacağına, ithalat ve ihracatı kontrol altına alınması lazım. Her getirilen Çin malı da zehirli değildir. Açıklamaların hangi birime ne zarar vereceğini iyi düşünmemiz lazım” şeklinde konuştu.
Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, kendisinin Malatya’ya tayin olmasından sonra hayırlı olsun ziyaretine gelen Keskin’e iadei ziyaret yaptığını belirterek, “30-40 bin ailenin geçimini sağlayan kayısı bu yıl olmaması nedeniyle mağduriyetler olduğunu biliyoruz. Çiftçi kazanacak ki, esnaftan alış veriş yapsın. Para dolaşırsa ekonomi canlılık arz eder. Temennimiz seneye böyle sıkıntılar olmaz” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam