YADER ÜYELERİ SEVGİ EVLERİ’NDE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği (YADER )geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar programlarına bu yıl devam etti. 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı MİAD Sevgi Evleri bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına MİAD Sevgi Evleri'nde kalan gençler ile Erkek Yetiştirme Yurdu Sevgi Evleri'nde kalan gençler ve YADER Yönetim Kurulu ile dernek üyelerinin katıldığı iftar programı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Kuruluşların idarecileri ve öğretmenleri ile çok sayıda davetli katıldı.
YADER Başkanı Mehmet Çolak, konuşmasında, “Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği olarak kurulduğumuz günden bu yana sayısız etkinlikler sayısız programlarla zaman zaman bir araya geldik birlikte olduk dernek olarak her zaman bu kuruluşları kendi baba evimiz olarak gördük. Öyle de görmeye devam edeceğiz. Kuruluş amaçlarımızın başında gelen yardımlaşma birlik beraberlik ilkesi ile hareket eden derneğimiz, bu günde değerli gönüllü ağabeylerimiz ve Malatyalı iş adamlarımızın katkıları ile iftar programı gerçekleştiriyoruz” dedi.
İftar öncesi eski ve yenilerin buluşması şeklinde geçen ve kurum korumasında bulunan gençler ile daha önce bu kurumlarda kalmış ve ayrıldıktan sonra kurdukları YADER aracılığı ile sürekli bir araya gelen gençler, yardımlaşmanın birlik ve beraberliğin kaynaşmanın en güzel örneğini gösterdiler.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam