YANMAKTAN SON ANDA KURTULDULAR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeşiltepe’de müstakil tek katlı ev evde çıkan yangın maddi hasara neden olurken, bir araçta kullanılmaz hale geldi.

Olay, Yeşiltepe semti Gazi Mahallesi Kırlangıç Sokakta meydana geldi. Ali Çataloğlu’na ait tek katlı müstakil evde sobadan çıktığı belirtilen yangın biranda evi alevler içerisinde bıraktı. Ev sahibi ve evde bulunan 2 oğlu, son anda dışarı çıkarak kurtuldu. Evin içinden çıkan yangın, evin önünde park halindeki 34 DP 7363 plakalı araca da sıçradı ve araçta alevler içinde kaldı.

İhbar üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, polis ekipleri ve 112 acil servis ile birlikte doğalgaz ve elektrik ekipleri de yönlendirildi.

Polis ekipleri yangın çıkan evin çevresinde bulunan konutlarda oturan vatandaşları tahliye ederek, çevre de güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise yangını çevredeki evleri sıçramaması için önce kontrol altına aldı, ardından ise söndürdü. Elektrik ekipleri bölgeye verilen akımı yangın kontrol altına alınana kadar kesti.

Yangında evin tavanının bir bölümü çekerken, büyük oranda kullanılmaz hale geldi. Evdeki yangından sıçrayan alevlerin içinde kalan araçta tamamen yanarak kullanılmaz duruma geldi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam