YATALAK KADINA DEVLET SAHİP ÇIKTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya'da, 3 yıl önce geçirdiği ameliyat sonrası yatalak kalan Songül Aktürk'e devlet sahip çıktı. 
Bel fıtığı şikayetiyle gittiği hastanede yapılan ameliyat sonrası yatalak kaldığını iddia eden ve bakıcı maaşıyla geçimini sağlayan Aktürk'ü, beraberindeki heyetle birlikte evinde ziyaret eden Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, hastanın gerekli tedavilerinin yapılacağını söyledi.
Fizik Tedavi Uzmanı Uz. Dr. Erdal Doğan ve Beyin Cerrahı Op. Dr. Mustafa Kılıç tarafından kontrol edilen Songül Aktürk'ün, hastanede uygulanacak olan tedavinin ardından kısa sürede yeniden ayağa kalkabileceği kaydedildi.
Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, hasta için en uygun tedavi şeklini uygulayacaklarını kaydederek, "Basında çıkan haberden sonra önce sosyal hizmet uzmanlarımızı hastamıza yönlendirdik. Sosyal hizmet uzmanlarımız hastamızın durumuna baktılar. Hastamıza evde sağlık ve bakım hizmetimizi verdik. Ardından da sağlık heyetimiz ile hastamızı evinde ziyaret ettik. Burada 2011 yılında yapılmış olan bir ameliyat var. Hastamızın tabiriyle bazı komplikasyonların oluştuğu iddia ediliyor. Biz bu komplikasyonları tespit edeceğiz. Bu tespitten sonra hastamız için en uygun tedavi şeklini uygulayacağız" dedi.
Fizik Tedavi Uzmanı Uz. Dr. Erdal Doğan, hastanın 3 hafta rehabilitasyon programına alınarak, ağrı tedavisi yapılabileceğini söyledi.
Doğan, fizik tedavinin ardından hastanın daha konforlu bir hayat sürebileceğini de sözlerine ekledi.
Fizik tedavinin ardından sağlığına yeniden kavuşacak olan Songül Aktürk, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir ve sağlık ekiplerine teşekkür etti.
Aktürk, yeniden yürüyeceği için heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Artık dışarı çıkabileceğim. Çimenlerde oturacağım. Eski sağlığıma kavuşacağım, daha ne isterim" diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam