YAZAR SİNAN YAĞMUR SON KİTABINI PİYASAYA ÇIKMADAN MALATYA’DA İMZALAYACAK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yazar Sinan Yağmur’un son kitabının piyasaya çıkmadan Malatya’da imzalayacağı bildirildi. 
Deniz Kitapeveleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “24 Mayıs cumartesi günü, değerleri yazarımız Sinan Yağmur Malatya’da, son çıkacak kitabının galasını yapacak. Geçen yıl da, son çıkan kitabının ilk galasını ilimizde yapmıştı. Bu gelenek haline geldi. Yine Malatya’da olacak ve son kitabı piyasaya çıkmadan önce Malatya’da sevenleri ile buluşacak olan sayın Sinan Yağmur, 24 Mayıs cumartesi günü saat 12,00’de Deniz Kitapevelerinde olacaktır” ifadelerini kullandı.
Özdemir, kurum olarak vergi rekortmenliğinde ilk 100 içerisinde orta sıralarda olmalarını da değerlendirirken, “Malatya’ya kültürel ve sosyal etkinliklerle katkıda bulunmanın yanı sıra devletimize ve insanlara vergisel olarak geri dönüşleri sağlamak da bizleri gururlandırdı ve onurlandırdı. Bizleri vergide de yukarı sıralarda olmamıza neden olan müşterilerimize de teşekkürü borç biliriz” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam