YAZIHAN İFTARDA BULUŞTU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde Ramazan iftar buluşmalarının ilki Böğürtlen Mahallesi’nde gerçekleştirildi. 
İftar programı Kaymakam Hatice Bayar Özdemir, eşi Fevzi Serkan Özdemir, Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Alican, Erecek, Çavuş, İriağaç, Tahtalı muhtarları ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekişmesine katkıda bulunduğunu belirten İlçe Müftüsü Turgay Papurcu ’nun duaları eşliğinde oruçlar açıldı.
Programda konuşma yapan Kaymakam Hatice Bayar Özdemir, emeğini ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletip toplu halde yapılan iftarlarda Ramazan ayının ve oluşturduğu manevi havanın daha iyi idrak edildiğini kaydetti. Özdemir, iftar programlarının, Ramazan ayının birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dolayısıyla yardımlaşma ve dayanışmaya olan katkısına değindi.
Mübarek Ramazan ayının oluşturduğu bu manevi havanın sürmesi temennisinde bulanan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ise, Ramazan iftar programlarının bütün mahalleleri kapsayacak şekilde devam edeceğini, programlara tüm halkımızın davetli olduğunu iletti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam