YAZIHAN’DA FUTBOL TURNUVASINDA YARI FİNAL TAKIMLARI BELİRLENDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde düzenlenen futbol turnuvasında yarı finalde oynayacak takımlar belirlendi. 
Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde SODES kapsamında yürütülmekte olan “Şimdi Oyun Zamanı Projesi” çerçevesinde ortaokullar arasında düzenlenen futbol turnuvası tüm coşkusuyla devam ediyor.
Turnuvaya Yazıhan Ortaokulu, Hamidiye Ortaokulu, Fethiye Ortaokulu, Tecirli Ortaokulu, Sürür Abdurrahman Serttaş Ortaokulu, Yeniköy Abdurrahman Serttaş Ortaokulu, Durucasu Ortaokulu olmak üzere 7 ortaokul katıldı.
Yapılan ilk maçlarda Yeniköy Abdurrahman Serttaş Ortaokulu futbol takımı Fethiye Ortaokulu futbol takımını 3-1, Hamidiye Ortaokulu futbol takımı Abdurrahman Serttaş Ortaokulu futbol takımını hükmen 3-0, Sürür Serttaş Ortaokulu futbol takımı Tecirli Ortaokulu futbol takımını 3-1, Yazıhan Ortaokulu futbol takımı Durucasu Ortaokulu futbol takımını 7-1’lik skorlarla geçtiler.
Yeniköy Serttaş Ortaokulu ile Hamidiye Ortaokulu, Yazıhan Ortaokulu ile Sürür Serttaş Ortaokulu yarı final maçı için eşleştiler.
Turnuva Koordinatörü Mustafa Öz, yaptığı açıklamada, final maçından sonra yapılacak olan törende turnuvaya katılan bütün öğrencilere katılım belgesi; birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara da kupa, madalya ve katılım belgesi verileceğini ve kupa törenine hem öğrencilerin, hem de vatandaşların yoğun ilgi göstereceklerini söyledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam