YAZIHAN’DA STRATEJİ VE ANALİZ TOPLANTISI YAPILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde, strateji ve analiz toplantısı yapıldı. Genel bir başlık altında ilçe sorunlarının su, yol, ulaşım ve işsizlik konuları olduğu ortaya çıktı. 
Yazıhan Kaymakamlığı tarafından, SODES toplantı salonunda düzenlenen ve ilçede mevcut sorunların belirlenmesi ve çözüm önerileri amaçlı İlçe Strateji Analiz Toplantısı, Kaymakam Hatice Bayar Özdemir başkanlığında, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, ziraat odası başkanlığı, ilçe esnafı ve halkın katılımıyla yapıldı
Kaymakam Özdemir’in konuşması ile açılışı yapılan toplantıda, Yazıhan ilçesinin genel sorunları hakkında katılımcıların görüşleri ve çözüm önerileri alındı. Genel bir başlık altında ilçe sorunlarında su, yol, ulaşım ve işsizlik konularının ön planda olduğu, bu konularda ne gibi yollar izleneceği istişare edildi. Öncelik sırasına göre ilçe sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini ileten katılımcılar, böyle bir toplantının yapılmasının çok sevindirici olduğunu belirterek, mevcut sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşturulması temennisinde bulundular.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam