“YENİ DEVLET HASTANESİNDEKİ EKSİKLER GİDERİLMELİDİR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Millet Partisi (MP) Malatya İl Başkanı Sait Korkut yeni Devlet Hastanesi acil servisindeki eksiklerin giderilmesi gerektiğini bildirdi. 
Parti binasında yaptığı basın açıklamasında, yeni Devlet Hastanesi acil servisindeki eksikleri dile getiren MP Malatya İl Başkanı Sait Korkut, “Geçtiğimiz günlerde saat 20.00 civarında çocuğumu rahatsızlığı nedeniyle Yeni Devlet Hastanesi acil servisine götürdüm. Otomasyon sistemindeki arıza nedeniyle alınan tahlil gece 03.00’te çıktı. Konuyu doktor ve hemşirelere ilettiğimde, sık sık otomasyon arızası olduğunu söylediler” ifadelerini kullandı.
Otomasyon arızasından görevlilerin de muzdarip olduğunu söyleyen Korkut, Malatya Milletvekillerine de seslenerek, “Hz. Ömer gibi kılık değiştirip bir gün Yeni Devlet Hastanesi acil servisine gitsinler. Halkın sorunlarını dinlesinler” önerisinde bulundu.
Korkut, büyük şehir olan Malatya’da merkezde sadece şehrin batı kısmında tek devlet hastanesi olmasının sorun oluşturacağını birçok sivil toplum kuruluşu dile getirmesi rağmen şehrin batısına hala bir devlet hastanesi yapılmamasını da eleştirdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam