"YENİ MALATYASPOR, BELEDİYE'NİN UKDESİNDEN ÇIKMALI"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor'un, belediyenin ukdesinden çıkması gerektiğini söyledi. 
Yeni Malatyaspor için bir takım oluşumların olduğunu ifade eden Çakır, "Süreç devam ediyor. Bize gelip görüşen arkadaşlarımız oldu. Bizle dışarıdan görüşen arkadaşlarımız var. Bir takım oluşumlar var. Netice itibariyle herkes Malatya için çalışıyor. Yeni Malatyaspor için çalışıyor. Biz herkese o gözle bakıyoruz. Herkese de saygı duyuyoruz" dedi.
Çakır, Malatya kamuoyunun ve spor camiasının güvenini kazanabilecek bir yönetimin oluşmasını arzu ettiklerini belirterek, "Neticede biz daha başarılı olabilecek, kamuoyunun ve spor camiasının güvenini kazanabilecek bir yönetimin oluşmasını arzu ediyoruz. Çünkü artık Yeni Malatyaspor'un belediyenin güdümünden, ukdesinden çıkması gerekiyor. Tamamen kendi yönetimini oluşturması gerekiyor. Biz dışarıda kalmalıyız ve dışarıdan katkımızı da sunmamız gerekiyor. Katkımızı da sunacağız. Ama dolayısıyla bu takımın mutlaka iyi bir idare ve yönetimi ve bütün Malatya'nın sahip olduğu bir yapıya kavuşması gerekiyor. İnşallah bekleyip göreceğiz" şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam