YENİ MALATYASPOR, CAFER AYDIN İLE YOLLARINI AYIRDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeni Malatyaspor'da birkaç gün önce yeniden anlaşıldığı açıklanan Teknik Direktör Cafer Aydın'la yolların ayrıldığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nden Salı günü saat 18.00'de yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz Yönetim Kurulu, teknik sorumlumuz Cafer Aydın ile yapmış olduğu toplantı sonucunda, karşılıklı olarak yolları ayırma kararı almıştır. Kulübümüz için ve Cafer Aydın hocamız için alınan bu kararın hayırlı olması dileğiyle kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

YMS'den geçtiğimiz hafta Pazartesi günü yapılan bir açıklamada, İstanbul'daki kulüp başkanı Adil Gevrek'le 2.5 saat süren bir toplantının ardından teknik direktör olarak Cafer Aydın'la yeniden anlaşıldığı açıklanmıştı. Özellikle, play-off maçlarındaki düşük performans, Hatay'da oynanan maçta alınan farklı yenilgi Aydın'ın durumunu tartışmalı hale getirirken, yeniden anlaşılması da, bugünkü yolların ayrılması kararı gibi sürpriz olarak nitelendirilmişti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam