YENİ MALATYASPOR - KIRKLARELİSPOR MAÇI SONRASI KAVGA ÇIKTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Malatya İnönü Stadı’nda oynanan Yeni Malatyaspor-Kırklarelispor maçı sonrası bir grup taraftar ile Yeni Malatyaspor yönetimi arasında arbede çıktı. 
Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte stat önünde toplanan bir grup taraftar, yönetim aleyhine tezahüratlarda bulundu. Yönetimi istifaya çağıran taraftarlar, yönetim kurulu üyelerinin stat çıkışı esnasında tepkilerini daha da yükseltti. Bazı taraftarlar, Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ve yönetim kurulu üyelerine taşlı saldırıda bulundu.
Tepki sonrası stat içerisine girmeyi reddeden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, emniyet ekiplerine “görevinizi yapın” diye çıkıştı.
Çevik kuvvet polisleri, kısa süre içerisinde stat önünde bekleyen taraftarları uzaklaştırdı. Polis ile taraftarlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Bu sırada bazı taraftarlar da kendi arasında kavga etti.
Gerginlik büyümeden önlenirken, taraftarlar bir süre stat önünde bekleyip, ayrıldılar.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam