Yeni Malatyaspor maçı ne zaman?

Trendyol 1.Lig'de yer alan Yeni Malatyaspor, ligin üçüncü haftasında Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Sarı siyahlı takımın iç sahada oynayacağı maçın yeri belli oldu.

Yeni Malatyaspor maçı ne zaman?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ligin ilk haftasında Pendikspor maçına çıkmayan ve ikinci hafta Esenler Erokspor ile oynayacağı maç ileri bir tarihe ertelenen Malatya ekibi, üçüncü haftada iç saha maçında Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatya Stadyumu’nda bakım-onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle iç saha maçını Malatya’da oynayamayacak olan Yeni Malatyaspor, Ankara Keçiörengücü ile 25 Ağustos Pazar günü Şanlıurfa’da karşılaşacak. 

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Ankara Keçiörengücü karşılaşması saat 21.45’te başlayacak. Mücadeleyi, İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını Selahattin Altay ile Selin Şenöz yapacak. 

Sarı siyahlı takımın iç saha maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu'nda ise çalışmalar devam ediyor. Kısa bir süre önce bakıma alınan stadın e-bilet sisteminde bir eksik olduğu ve milli maç arasına kadar eksiklerin giderilmesinin planlandığı kaydedildi. 

Depremin olumsuz etkisi nedeniyle 1,5 sezon ligde mücadele edemeyen sarı siyahlı takım, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) bu sezon hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilme başvurusunu kabul etmedi.

Yeni Malatyaspor yönetimi, Cumhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ile yaptığı görüşmenin ardından ligde yer almak için hızlı bir yapılanmaya gitti. Sarı siyahlı takımda yönetim, öncelikle kiralık oyuncular sonrasında da U19 takımındaki oyunculardan bir karma yaparak ligde yer alacak. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam