YENİ MALATYASPOR SERİYİ BOZDU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeni Malatyaspor, Manisa ekibi Turgutluspor karşısında ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz'da Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor ile 8. kez karşı karşıya geldi. Bundan önceki 7 karşılaşmada galibiyet alamayan sarı kırmızılılar, Şanlıurfa'da rakibini 3-1 yenerek, şeytanın bacağını kırmış oldu.

Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor, 8. kez karşı karşıya geldi. 8 Karşılaşma'nın 5'ini Manisa ekibi kazanırken, Yeni Malatyaspor 1 karşılaşmada mutlu sona ulaştı. 2 karşılaşmada ise taraflar eşitliği bozamadı.

İki takım ligde ilk olarak 2011-2012 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun 3. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgutluspor 2-0 kazandı. Aynı sezonun 20. haftasında Manisa'da oynanan karşılaşma ise 2-2 berabere bitti.

İki takım daha sonra 2011-2012 sezonunda da aynı grupta yer aldı. Ligin 17. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgutluspor 2-1 kazandı. Aynı sezonun 34. haftasında Turgutluspor deplasmanında oynanan karşılaşma ise 3-3 berabere sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor 2013-2014 sezonunda da anı grupta yer aldı. Sezonun 8. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgutluspor 2-1 kazandı. Aynı sezonun 25. haftasında Manisa'da oynanan karşılaşma Turgutluspor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İki takım bu sezonda aynı grupta mücadele ediyor. Ligin ilk yarısında Manisa'da oynanan karşılaşma gol düellosuna sahne oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleyi Turgutluspor 3-2 kazandı. 25. haftada Yeni Malatyaspor'un cezası nedeniyle Şanlıurfa GAP Arena'da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 3-1 kazandı./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam