YENİ MALATYASPOR TFF VE DIŞ İLİŞKİLER SORUMLUSU HAKKI ÇELİKEL:

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un TFF ve Dış İlişikler Sorumlusu Hakkı Çelikel, Körfez İskenderun Spor karşısında 3 puanı güzel bir futbolla aldıklarını söyledi. 
Çelikel, ligde yeniden zirveye yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Güzel bir karşılaşma oldu. Futbolcularımız çok iyi mücadele etti. Farklı bir skorla 3 puanı alıp, yeniden liderliğe yükselmek çok güzel" dedi.
Teknik heyet ve futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Çelikel, "Takımımız önemli bir galibiyet aldı. Şunu söylemem gerekir ki, taraftarların ve şehrin takımımıza sahip çıkması beni çok mutlu etti. Malatya büyüklüğünü bir kez daha gösterdi" diye konuştu.
Çelikel, Körfez İskenderun Spor maçını keyif alarak izlediğini belirterek, "Futbolcularımızın mücadeleleri beni çok sevindirdi. Mücadeleyi büyük keyif alarak izledim. Takım olarak birlik ve beraberlik örneği gösterdiler. Bize yakışan liderlikti ve bunu aldık, çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam