YENİ MALATYASPOR, TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Kütahya ekibi TKİ Taşvanlı Linyitspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 
Ligin ilk haftasında evinde Ofspor'u 2-1 yenen ve sezona 3 puanla başlayan Yeni Malatyaspor, ikinci hafta PTT 1. Lig'den geçtiğimiz sezon düşen TKİ Tavşanlı Linyitspor'a konuk olacak. Ligde galibiyet serisi yakalamak isteyen sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını Malatya İnönü Stadı'nda, teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde devam ettirdi.
Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, istasyon çalışmasıyla sona erdi.
Öte yandan takıma transferin son gününde katılan tecrübeli defans oyuncusu Emre Toraman, gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Toraman, Yeni Malatyaspor'a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Yeni Malatyaspor’lu yöneticiler ile önceden bir görüşmemiz oldu. Ama transferim son güne nasip oldu. Başka kulüpler de beni istedi. Fakat ben Yeni Malatyaspor’a gelmeyi çok istedim. İçimden bir ses burada olmamı söyledi. Eskiden de hocam olan Mustafa Hocam ile de görüştüm. Başkanımız ile görüştük ve burayı tercih ettim. Yeni Malatyaspor’un başarısına katkı sağlayabilirsem ne mutlu bana" diye konuştu.
10 gün içerisinde takıma katılacağını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Kamp dönemi geçirmedim. Geçen sezon bittikten sonra 10 gün ara verdim. Ama kendim idman yaptım. Son 20 gündür de özel hoca tutarak onlarla çalıştım. Bu haftayı takımla birlikte geçirerek, diğer hafta tam anlamıyla hazır olurum. Yani 10 günü geçmez. Takıma kısa sürede katılıp, katkı sağlamak istiyorum. İnşallah bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam