YENİ MALATYASPOR YÖNETİMİ YARIN TOPLANACAK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Adil Gevrek başkanlığında oluşan yönetim ilk toplantısını yarın yapacak. 
Sarı-kırmızılı takımda yeni yönetimin oluşmasının ardından gözler 2014-2015 sezonu için yapılacak olan çalışmalara çevrildi. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu, Çarşamba günü bir araya gelerek, yeni sezonun planlamasını yapacak. İlk önce teknik direktör sorununu çözmeyi planlayan yönetim, daha sonra transfer çalışmalarına hız verecek. Yönetim kurulu toplantısı sonrası netleşecek olan transfer çalışmaları kapsamında ilk olarak iç transferde görüşmelere başlanacağı öğrenildi.
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, gündemlerinin ilk sırasında transfer olduğunu belirterek, "Yönetim kurulu olarak yeni sezonla ilgili bir toplantı yapacağız. İlk önce teknik direktör sorununu çözüp, daha sonra da transfer çalışmalarına yoğunlaşmak istiyoruz" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam