YENİ MALATYASPOR'DA GÜNDEM TRANSFER

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, teknik direktör Cafer Aydın'ın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yapacaklarını ifade etti. 
Göreve geldikten sonra teknik direktör arayışlarına giren ve takımla sözleşmesi devam eden Cafer Aydın ile yola devam etme kararı alan Yeni Malatyaspor yönetimi, transfer çalışmaları için kolları sıvadı.
Göreve gelir gelmez, soluğu Malatya'da alan ve transfer çalışmaları için düğmeye basan teknik direktör Cafer Aydın, bugün İstanbul'a giderek, kulüp başkanı Adil Gevrek ile bir toplantı yapacak. İç transferde gidecek ve kalacak futbolcular ile dış transferde izlenecek politika hakkında Başkan Gevrek ile görüş alış verişinde bulunacak olan Aydın, toplantı sonrası tekrar Malatya'ya dönerek, transfer çalışmalarına hız verecek.

"İSKELETİ BOZMAK İSTEMİYORUZ"
Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, teknik direktör Cafer Aydın'ın göreve devam etmesiyle birlikte transfer çalışmalarının da hızlandığını belirtti.
Mevcut futbolcular ve dış transferde alınacak oyuncular ile ilgili çalışmalara hız verildiğini ifade eden Pilten, "Transfer çalışmalarını teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda yapacağız. Yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz toplantıda, takımın iskeletini fazla bozmama yönünde bir karar almıştık. Bu kapsamda teknik heyetimizin, yönetim kurulumuza vereceği raporu bekliyoruz. Bu rapor doğrultusunda görüşmelere başlayacağız" dedi.

"İZLENEN FUTBOLCULARLA İLGİLİ LİSTE ELİMİZDE"
Pilten, daha önce izlenen futbolcuların isimlerinin yönetime sunulduğunu kaydederek, "Teknik direktörümüz Cafer Aydın ile kısa bir süre önce anlaştık. 6-7 aydır, sportif direktörümüz Ali Ravcı ve futbolcu izleme komitemizin izlediği futbolcular vardı. Bu futbolcularla ilgili rapor hazır" ifadelerini kullandı.
Transfer çalışmalarını 3 formülle yapacaklarını dile getiren Pilten, "Transfer çalışmalarımızla ilgili son karar, teknik direktörümüz Cafer Aydın ile kulüp başkanımız Adil Gevrek'in yapacağı toplantıdan sonra daha da netlik kazanacak. Öncelikle iç transfer çalışmalarımızı kısa bir sürede bitirmek istiyoruz. Bu anlamda son kararı teknik heyetimiz verecek. Dış transferde ise 3 formül uygulayacağız. İlk olarak şartlarımıza uygun, sözleşmesi biten futbolcular ile görüşeceğiz. İkincisi takip ettiğimiz futbolcularla ön görüşme yapacağız. Son olarak da gelen önerileri değerlendireceğiz" diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam