YENİ MALATYASPOR'DA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ERTELENDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurul, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bir sonraki haftaya ertelendi. 
Yeni Malatyaspor Tesis ve Stat Sorumlusu İlyas Karaca, gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle olağanüstü genel kurulun ertelendiğini kaydetti.
Karaca, olağanüstü genel kurulun 14 Haziran Cumartesi günü yapılacağını ifade ederek, "Yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle olağanüstü genel kurul 14 Haziran'a ertelendi. 14 Haziran'da saat 10.00'da Malatya Büyükşehir Belediye konferans salonunda olağanüstü genel kurulumuzu yapacağız" dedi.
Yönetime talipli bir oluşumun var olduğunu kaydeden Karaca, "İstanbul'da işadamlarından oluşan bir grubun yönetime talip olduğu haberleri var. İnşallah Malatya'ya hayırlı olur. İstanbul'dan talip olan oluşum yarın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bir görüşme yapacak. O görüşmeden sonrada son karar verilecek. Biz göreve gelecek yeni yönetime başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.
Karaca, mevcut yönetimin görevi bıraktığını belirterek, "Mevcut yönetimin yeniden aday olma gibi bir durumu söz konusu değil. Tabi belediye başkanımızın yapacağı görüşmeler neticesinde karar verilecek. Ama biz mevcut yönetim olarak görevi tamamladığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam